Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі панотці відправили панахиду за загиблими від ворожої ракети (фото)

14 березня у День жалоби за загиблими внаслідок терористичних ударів по Кривому Рогу, служителі церков різних конфесій провели заупокійне богослужіння за загиблими людьми.

Поблизу багатоповерхівки молилися священнослужителі Православної церкви України, пастор церкви Євангельські християни-баптисти України Іван Свашенко, священик Римсько-Католицької церкви в Україні отець Jerzy Cyrul, капелан Юрій Ільків.

Представники Криворізької ради церков також звернулися до родичів загиблих і поранених, до всіх містян, бо це спільне горе.

Зокрема, керівник Криворізького районного благочиння ПЦУ Максим Крилач зазначив:

Ми прийшли сюди, щоби помолитися за усіх, хто постраждав і далі страждають від російської навали. Саме головне, щоб усі ми це усвідомлювали. Жодної секунди не залишаймо у своїх молитвах український народ, українських людей, наших захисників, яким зараз дуже-дуже важко і також потрібна наша фізична допомога, наші донати і, насамперед, наша молитва.

 Нехай Господь дарує усім спочилим від прильотів ракет у нашому місті та у інших українських містах, куди ступив російський чобіт, вічну пам’ять і вічний покій. Царство небесне усім спочилим! Слава Ісусу Христу! Слава Україні!

Капелан ПЦУ Юрій Ільків наголосив:

Варто передавати дітям, і внукам, і правнукам: руський мір – це не мір, руський мір — це війна. Там, де руський мір, там біда, там розруха, там голод. Це країна — антипод — там все навпаки. Для них любов — ненависть, для них честь — це злість… Придумали, що вони брати, але вони навіть і не люди на даний час. Тяжко дивитися на все це. Як казав отець Максим, ми прийшли сюди свідчити перед Богом про ті злодіяння, які вони чинять, за тих невинно убієнних жертв. Вже 11-й рік…Звертаюся до усіх, хто не в армії — допомагайте армії! Тому що такі міста, як Буча, Ірпінь, Маріуполь, Авдіївка, Бахмут, Мар’їнка, Часів Яр, можуть бути і у нас. Ми у різних вагових категоріях, але ми стоїмо за правду. У нас війна священна — вона захисна. Тому хай Господь поблагословить кожну родину, яка постраждала. Тим, хто в лікарнях, дарує здоров’я та сили одужати. Усім невинно убієнним — Царство Небесне! А усім нам – терпіння, розуміння, єднання один з одним…Слава Ісусу Христу! Слава Україні!

Пастор Іван Свашенко звернувся до вірян зі словами:

Дивлячись на це все, дуже важко щось говорити. Тому що люди жили, працювали, робили ремонти, планували сім’ї… А зло прийшло у нашу країну. Зло прийшло і все це зруйнувало.

Що ми можемо сказати: Бог — свідок цієї всієї злості, ненависті і Бог каже у своєму слові, що він є справедливий Суддя. І Бог на своєму праведному суді обов’язково спросить за кожне діло кожну людину. І те, що ми зараз бачимо — ми свідки. Ми молимося за втіху для тих, хто постраждав, для тих, хто втратив. І ми сподіваємося на Бога, бо більше не маємо на кого надіятися. Бо тільки Бог є правда. І зійде сонце правди! Обов’язково зійде! І Бог вступиться і Бог докаже правду! Тому ми закликаємо, щоб всі молилися і покладали надію на нашого Господа. Ісус сказав: “Хто вірує в мене, той навіть, якщо помре, оживе”. Ісус також сказав: “Кожен, у кого болить серце, хто втратив, ідіть до нього, він втішить вас і заспокоїть”… Амінь.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі