test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі пара шоколадок призвела до судимості на 5 років

Як відомо, в період дії воєнного стану, злочини з викрадення чого майна караються терміном від 5 років, незалежно від суми збитку.

У листопаді 2023 року із супермаркету «Варус» на проспекті 200-річчя Кривого Рогу зловмисник виніс без оплати шоколадки з арахісом і карамеллю «Мілка» на суму 373 гривні 92 копійки.

Через два тижні його особу встановили та порушили кримінальну справу. Крадій провину визнав і навіть пішов на угоду з прокурором.

16 квітня 2024 року Саксаганський районний суд міста Кривого Рогу призначив узгоджене сторонами угоди про визнання винуватості від 28 грудня 2023 року покарання за ч.4 ст.185 КК України у виді 5 років позбавлення волі.

На підставі ст.75 КК України громадянина було звільнено від  відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, визначивши іспитовий строк 1 рік.

Чоловіка зобов’язали  періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі