Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі пенсіонер закликав у місто «русcкий мир»

Самотній пенсіонер усе ніяк не міг нарадуватись тому, що рф почала повномасштабне вторгнення в Україну і чекав, поки війська орків дійдуть до Кривого Рогу.

Усе, що він міг робити – це «воювати на дивані» із телефоном у руці та пишучи огидні коментарі на забороненому ресурсі «Однокласники».

Наприклад, 6 квітня 2023 року він тегнув публікацію за 28 лютого 2022 року, де на фоні російського прапора, георгіївської стрічки та літери «Z» вподобав допис про підтримку дій країни-агресора.

Не зупиняючись на цьому, він додав коментар і до подібної публікації із закликом підтримувати ворожу армію та воювати з нацизмом. Подібну поведінку й свою позицію стосовно воєнної агресії чоловік продовжував в інтернеті до тих пір, поки Служба безпеки України його не викрила.

20 лютого 2024 року Інгулецький районний суд м. Кривого Рогу визнав криворіжця винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.111-1 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення права обіймати посади, пов`язані із виконанням функцій держави та місцевого самоврядування на строк 10 років.

Підсудний повинен сплатити 2271 гривню та 84 копійки за експертизу. Його телефон, який було вилучено, передано в дохід держави. 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі