test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі переселенець грабував жінок

Маючи за плечами три судимості за крадіжки, угон і наркотики, які фігурант справи отримав у Херсонській області, чоловік не зупинився й у Кривому Розі.

Першою його жертвою стала жінка, яка 17 липня 2023 року близько 14:30 стояла у власному будинку на 1-му поверсі, чекаючи ліфт. Зухвалець накинувся на неї й зірвав із шиї золотий ланцюжок із кулоном загальною вартістю 13865,15 гривень.

Наступною була перехожа по вулиці Толбухіна, на яку він напав 3 вересня минулого року опівдні. Цього разу він зірвав ланцюжок із хрестиком на суму 5767,52 гривень.

Ще одна жертва злодія намагалася дати йому стусана, але сил було замало. 10 вересня вдень він накинувся на жінку, подавив її супротив та заволодів золотими прикрасами на загальну суму 9252,32 гривень.

Також злочин рецидивіст скоїв у будинку своїх знайомих. Поки господарів не було вдома, зловмисник викрав телевізор, медіаплеєр та портативну колонку, спричинивши збитки на 5016,34 гривень.

6 червня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу за сукупністю кримінальних правопорушень визначив громадянину покарання, шляхом часткового складання призначених покарань, у виді 7 років 3 місяців позбавлення волі.

Також ухвалив стягнути з підсудного на користь держави процесуальні витрати за проведення судово-товарознавчих експертиз у сумі 4 780 гривень,   судово-дактилоскопічної експертизи у сумі 2390 гривень.

Прикметно, але затримали обвинуваченого 25 жовтня минулого року, і за рішенням суду час перебування під вартою йому буде зараховано в строк покарання.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи