Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі покарали ще одного прихильника держави-агресора

Чоловік раніше мав судимість, офіційно не працював, але чекав yна «руський мир» і підтримував загарбницьку політику рф. Чоловік був так званим «диванним прихильником» і свою позицію висловлював на різних онлайн платформах.

Три дописи від криворіжця зафіксувала Служба безпеки України в мережі «Однокласники»: 24 квітня 2023 року, 1 травня 2023 року та 10 травня 2022 року. Чоловік писав гасла, що підтримує дії президента рф, чекає ворожу владу і схвалював дії загарбників.

2 жовтня 2023 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу громадянина визнав винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 1111 КК України та призначив йому покарання у виді позбавлення права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування та займатися діяльністю, пов`язаною з наданням публічних послуг, строком на 10 років.

Також ухвалив стягнути з  підсудного в дохід держави 1 433,88 гривень у рахунок відшкодування витрат, понесених на проведення експертизи.

Примітно, але в ході досудових заходів криворіжцеь свою вину визнав, не оспорював установлені досудовим розслідуванням обставини і був згоден із розглядом обвинувального акта у спрощеному порядку за його відсутності.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі