asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі помилуваний Президентом України купував сухарики і знову опинився в тюрмі

15 листопада близько 21:00 до кіоску по вулиці 21-ї бригади Національної Гвардії (Симонова) підійшов чоловік і попросив продати йому пачку сухариків. Продавчиня окинула оком вітрину і не помітила пачки на видному місці, а тому відволіклася на пошуки товару.

У цей час покупець запримітив на видному місці її мобільний телефон. Він протягнув руку, схопив гаджет та кинувся навтьоки.

Наступного дня він продав апарат випадковому чоловікові в районі мікрорайону Східному-2, а гроші витратив на власні потреби.

Потерпіла звернулася в поліцію з приводу крадіжки її майна. Зловмисника затримали. Виявилося, що чоловік має подібну судимість. Так, 2021 року отримав вирок за ч. 1 ст. 70, ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України і покараний у виді позбавлення волі строком на 4 роки. Звільнений 1 березня 2022 від подальшого відбування покарання за указом Президента України №76-2022 від 27 лютого 2022 про амністію та помилування.

Цього разу громадянин знову покаявся, зазначив, що всі злочини зазвичай вчиняв в стані алкогольного сп`яніння, хоче виправитись, просив не карати його суворо.

Власне потерпіла до суду не з`явилася, надала заяву про розгляд справи за її відсутності, при винесені вироку поклалась на розсуд суду.

15 січня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу чоловіка визнав винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, та призначено йому покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Строк відбування покарання нараховується з моменту приведення вироку до виконання. До набрання вироку законної сили запобіжний захід у виді домашнього арешту підсудному було продовжено.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі