asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі попрощалися з воїном Євгеном Єділовим

6 квітня зупинилося серце 36-річного криворізького захисника Євгена Єділова. 

Сьогодні рідні, близькі й побратими провели воїна в останню путь. 

У їхній пам’яті Євген назавжди залишиться добрим і життєрадісним чоловіком, який мужньо боровся за світле майбутнє своєї країни. 

«Він був за Україну ще 2014 року, коли росіяни прийшли на нашу землю. Хоч в армії не служив, був готовий піти захищати Батьківщину. Тому, коли почалося повномасштабне вторгнення, він таки пішов воювати. Дуже шкода, що нас покидають хороші молоді хлопці. Євген був дуже щирий, веселий, з відкритою душею. Дуже шкода…» – поділився друг загиблого. 

У січні Євген Єділов пішов до війська добровольцем. Служив солдатом-стрільцем, боронив країну на Донеччині, на Бахмутському напрямку. Та, на жаль, не лише ворожі кулі забирають життя наших захисників. Занедужавши, Євген потрапив до лікарні. 6 квітня, за 11 днів після свого дня народження, чоловік помер. 

«Це мій кум і найкращий друг. Євген казав, що скоро мала бути ротація, обіцяв 25 квітня повернутися, на мій день народження. Але, на жаль, не вийшло… Не знаємо, як сказати дитині, що її хрещеного більше немає», – поділився кум полеглого, Сергій.

У захисника залишились кохана, мати й троє сестер.

Спочиватиме воїн у секторі почесних поховань Центрального кладовища.

Вічна пам’ять і шана!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі