Всі новини про життя міста

У Кривому Розі працюють 129 шкіл, гімназій, ліцеїв з можливість офлайн-консультацій

Також працюють 104 садки, які відвідують понад 5300 дітей.

Про це повідомив голова Ради оборои Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«У партнерстві з міжнародними та вітчизняними організаціями створюємо Простори творчості та розвитку, де діти отримують можливість набувати нові знання, творчо розвиватися, отримувати психосоціальну підтримку. Всього їх на сьогодні створено вже 33, з них 17 – це Digital -центри. У партнерстві з UNICEF цього року заплановано відкрити ще 6 навчальних Центрів.

У вівторок у гімназії №130, що у Довгинцівському районі, вже відкрився перший такий Digital Learning Centre. Для того, щоб працювали і Центри, і школи, і садки у всіх них чи поряд ми створили укриття. Безпека дітей – це зараз найголовніше.

Продовжуємо робити все можливе, щоб навіть у нинішніх складних умовах діти могли не лише здобувати якісну освіту в школах, а й розвиватися творчо та фізично. Навіть в умовах воєнного стану збережені та працюють 18 мистецьких шкіл, в яких навчаються понад 6300 дітей, працюють всі 10 Палаців культури та 10 комунальних ДЮСШ. Для того, щоб діти могли займатися у всіх них або поряд були створені укриття», – йде мова у повідомленні.

новини Кривий Ріг LIFE
 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Буковель-оманский
9 днів тому

Дивлюся на всю купу проблем, що постають перед нашою країною – від економічних до демографічних, від правових до екологичних, і розумію що зі всім цим буде важко впоратися. Наскільки важко? Пекельно важко. щиро не заздрю тим, хто прийде після Зеленського. Тому що розгрібати все це лайно за найвеличнішим політичним діячем сучасності буде вкрай важко. А якщо він залишиться, то виріши проблеми буде неможливо. І не факт, що наш мудрий нарід обере у владу тих, хто хоче відродити Україну, а не тих хто буде більше обіцяти та громче волати, що він справжній патріот, а сам мріє зайняти місця Зеленського, Єрмака, Татарова, Шурми та інших Арахамій.

знаю, що ще треба не програти війну та зберегти Україну, але я розумію, що нам вже треба планувати своє майбутнє та сценарії вирішення проблем. Інакше буде, як з обіцянкою травневих шашликів, замість підготовки до війни. Прийде час, а ми не готові. Треба готуватися. Вже. Бажано починати вже вчора.
а зелені зрадники та мародери будуть відповідати перед законом….

Ворон
9 днів тому

Асфальт замість армії! Бруківка замість зброї! Шашлики замість окопів! Шоу та ГавноМарафон замість укріплень! (так,зелені морди???

Ангеліна
1 день тому

Якщо хочете вчитись у Польщі, звертайтесь https://imclasses.com/