Всі новини про життя міста

У мережі показали, як ув’язнені в Кривому Розі святкували Великдень (фото)

У цьому році Великдень виявився надзвичайно особливим для “Криворізької установи виконання покарань (№3)”. Засуджені та ув’язнені спільно влаштували святковий настрій, забезпечивши унікальне та неповторне святкування.

Про це повідомляється на сторінці установи в соціальній мережі.

Святковий дух пронісся крізь стіни, коли засуджені вирішили не залишити без уваги одне з найважливіших християнських свят. Вони спекли паски та пофарбували яйця, створюючи атмосферу тепла. Також прикрасили камери та спальні приміщення святковими елементами, створивши неймовірну атмосферу.

Протоієрей Іван, який відвідав установу з особливою місією, освятив всіх присутніх – як засуджених, так і працівників. Його присутність та благословення стали символом надії та віри у краще майбутнє.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вован "нелохович"
9 днів тому

Відомий волонтер та військовий інструктор Роман Донік прокоментував у соцмережі “Фейсбук” оголошення колишнього Головнокомандувача ЗСУ, а зараз першого заступника секретаря РНБОУ Руслана Хомчака у розшук у Росії, передають Патріоти України.

На думку Доніка, росіяни маскують свою агентуру через оголошення таких людей у розшук чи через накладення на них санкцій. “Це така собі “легалізація” в українському соціумі для глядачів телебачення”, – стверджує Донік.

На його думку, важко знайти людину, яка з 2014 року зробила більше для ослаблення ЗСУ. “Від ухвалення рішення щодо Іловайська, що стало наймедійнішою трагедією до 2022 року, втечі звідти. І закінчуючи “оптимізацією” ЗСУ з 19 по 22-й рік. Коли форматувалися підрозділи, зменшувалася боєздатність механізованих бригад, і всілякі розведення та розмінування”
отакий вони, зелені зрадники та клоуни…