asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі рецидивіст дасть спокій матері на 1,5 роки

Житель міста з 2006 року мав особливий спосіб життя – кримінально-тюремний. Після першого терміну ув’язнення за крадіжку, чоловік не зміг відмовитися від злочинного світу й періодично то виходив на волю, то знову потрапляв за грати.

Передостання його судимість уже була за статею про домашнє насилля. Вся справа в тому, що повернувшись із тюрми у 2015 році, він так і не зміг адаптуватися на волі: не мав дружини й дітей, постійної роботи.

Проживав із матір’ю за її пенсію. Проте коли жінка відмовлялася давати горе-сину кошти, то отримувала за це стусани й образи. В якийсь момент вона втомилася жити в страху й погрозах, тому з 2022 року стала викликати поліцію.

Проте вирок Тернівського районного суду з покаранням за ст. 126-1 КК України терміном на 1 рік умовно,  не зупинив чоловіка, бо він продовжив знущатися з неньки. Постійні вимагання грошей на спиртні напої, лайка й образи змушували беззахисну звертатися в службу 102. Поліцейські знову склали матеріали про порушення закону з боку громадянина.

8 лютого Тернівський районий суд міста Кривого Рогу визнав криворіжця винуватим у пред`явленому обвинуваченні та призначив остаточне покарання за ст.126-1 КК України – 1 рік 6 місяців позбавлення волі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі