Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі ремонтують спортзали та вентиляційні системи ДЮСШ №4 (фото)

В.о. міського голови Юрій Вілкул провів на базі дитячо-юнацької спортивної школи №4 робочу нараду з питання щодо ремонту спортивної зали та вентиляційної системи спортивного закладу.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої політики

Поточний ремонт ігрової зали та вентиляційної системиу дитячо-юнацькій спортивній школі розпочався  у травні. У закладі будівельники повністю замінять вентиляцію,виконають ремонт підлоги, пофарбують та зроблять нову розмітку, відремонтують та пофарбують стіни і стелю. Завершити роботи  планують у червні.

«Ми вдячні нашим Захисникам, керівництву міста та Раді оборони Кривого Рогу за можливість тренуватися у звичному режимі в оновленій після ремонту великій ігровій залі. У нас на сьогодні у 27 групах навчається 320 вихованців, серед них – 7 внутрішньо переміщених осіб. Тренування відбуваються з таких напрямків: з гандболу, футболу, тенісу та таїландського боксу «Муей Тай». За 2022-2023 роки у нашій спортивній школі підготовлено 20 кандидатів в майстри спорту», – зазначив директор ДЮСШ №4 Кирпа Руслан.

У цьому році вихованці ДЮСШ №4 здобули призові місця в обласних, державних та світових змаганнях (Голдиш Карина виборола ІІ місце у Чемпіонаті світу серед юніорів та юнаків ,та Кубок світу серед молоді U-23 ІІ ранг м. Кемер Турецька Республіка) І ми не зупиняємося продовжуємо тренування.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі