test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі «Шкільний батл» виграв КЛ №35 «Імпульс»

Творчий проєкт, який проводить телеканал «Перший Міський» разом із Департаментом освіти та науки виконкому Криворізької міської ради, 27 травня о 12:00 завершився перемогою найкращих.

Головний приз дістався Криворізькому ліцею №35 «Імпульс» (Саксаганський район), за який було зараховано 8 276 голосів, тобто 32% із 26 170 позитивних смайлів.

Загалом у фінал змагання вийшли творчі команди шкіл з усього міста, а проголосувати у фіналі можна було протягом 7 днів у телеграм-каналі «Перший Міський». «Срібло» за підрахунками дісталося Криворізькій гімназії №26 (Металургійний район), а «бронзу» отримали талановиті учні й учениці Криворізького ліцею №24 (Довгинцівський район).

Остаточні результати голосування будуть підраховані о 12:00 28 травня 2024 року, а 31 травня 2024 року в ефірі телеканалу «Перший міський телеканал. Кривий Ріг» відбудеться трансляція Гала-концерту та церемонії нагородження переможців у Криворізькому Академічному театрі драми та музичної комедії ім. Тараса Шевченка та нагородження переможців: 3 призових місця та 2 додаткових спеціальних призи (приз «Симпатій Першого міського» та приз «Професійного журі»).

Щодо призів, то це будуть сертифікати на придбання техніки та електроніки у спеціалізованих супермаркетах міста.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи