Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі сьогодні розпочинається опалювальний сезон

З п’ятниці, 10 листопада, з врахуванням погодних умов (з середи наступного тижня за прогнозом різке зниження температури), криворізькі теплогенеруючі підприємства запрацюють вже у повному обсязі, аби тепло могли прийняти будинки криворіжців й інші споживачі.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Таким чином з 10 листопада всі котельні Кривого Рогу розпочнуть роботу для житлового сектору, соціальних та освітніх закладів, закладів бюджетної сфери та інших споживачів. Всім керуючим компаніям і ОСББ необхідно підготуватися до прийому тепла, відкрити засуви, провести спуск повітря з труб та провести інші заходи необхідні для прийому тепл
В місті проведена величезна робота з підготовки котелень, мереж, а також зміцнення критичної інфраструктури та посилення готовності  до можливих  блекаутів.  Всі підприємства надавачі послуг повністю готові до запуску тепла, всі котельні технічно готові, проведені всі налагоджувальні роботи.

У рамках підготовки до зими теплопостачальними підприємствами підготовлено 98 котелень, 76 тепло-розподільчих пунктів, замінено понад 8 км теплових мереж, відновлено майже 26,5 км теплової ізоляції та виконано ремонт 29 котлів.

“При цьому, мешканці мають розуміти, що з моменту запуску котелень до моменту, коли батареї в будинках реально прогріються, повинен пройти певний час. Це пов’язане із проведенням цілої низки необхідних робіт”, – зазначив Олександр Вілкул.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі