Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі стався інцидент із гуртом «СКАЙ»: відмовилися записати відео підтримки захисників Маріуполя

3 травня у Кривому Розі виступав гурт «СКАЙ». Це був запланований концерт на підтримку альбому «Напролом». Захід проходив у Криворізькому театрі драми та музичної комедії імені Т.Г. Шевченка.

Як було анонсовано, 7-й альбом легендарного гурту присвячений Перемозі, а виступи заплановано провести у великих та малих містах України, на деокупованих територіях і в столиці. У програмі – давно відомі пісні і нові хіти рок-гурту.

На концерт зібралося чимало криворожан. Багато шанувальників творчості «СКАЮ» зустрічало артистів біля будівлі театру – тут Олег Собчук як вокаліст заспівав декілька хітів, також аншлаг був і в залі театру.

Проте не обійшлося без скандалу: фронтмен гурту відмовився записати відео зі словами підтримки  полонених захисників «Азовсталі». Рідні й близькі воїнів, які нині перебувають у полоні, зникли безвісти, отримали поранення, поклали своє життя заради захисту Маріуполя від рашистів, у ході автографсесії попросили Олега Собчука на фоні плакатів  сказати: «Героям слава, вічна пам’ять загиблим, волю – полоненим!”. Але артист відмовився, заявивши, що це може їм нашкодити.

Жінки не очікували такої реакції й зневаги, а тому сміливо написали про це в соцмережах.

Найбільше коментарів під постом голови Саксаганської районної у місті ради Василя Старовойта, який виклав на своїй сторінці у Фейсбуці декілька відео виступу гурту.

Сам же чиновник теж написав, що «зворотній бік медалі» потрібно знати, а після інциденту кожен може зробити висновки й самостійно вирішити, як ставитися до музикантів.  

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі