asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі студент збив на дорозі учасника ДТП

Автопригода сталася увечері 30 вересня 2022 року по вулиці Вільної Ічкерії (тоді ще вулиця Волгоградська). Там до 20:00 поблизу зупинки громадського транспорту «Мудрьона» сталася аварія без потерпілих. Один із учасників дорожньо-транспортної пригоди робив огляд і заміри на ділянці, і в цей час сам потрапив під колеса.

У момент, коли чоловік йшов дорогою у непередбаченому для пішоходів місці, його збила Skoda SuperB, яка мчала зі швидкістю 133,9 км/год. Від удару потерпілий отримав сильні тілесні ушкодження: забійно-скальповану рану правої клубової області, відкритий перелом крила правої клубової кістки, позачеревну гематому, розрив печінки, десерезацію товстої кишки, закритий подвійний перелом обох кісток правої гомілки, закритий перелом нижньої третини обох кісток лівої гомілки та ряд інших травм.

Щодо водія іномарки, то він виявися студентом 5-го курсу одного із ВНЗ міста. Свою винуватість не заперечував, добровільно компенсував потерпілому всі витрати на лікування, а в ході засідання щиро розкаявся.

29 лютого 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, та призначив йому основне покарання у виді 3  років позбавлення волі та додаткове покарання у виді позбавлення права керування транспортними засобами на 1  рік.

На підставі ч. 1 ст. 75 КК України водієві встановили випробувальний термін 1 рік і стягнули у дохід держави 15 400 гривень  відшкодування витрат, понесених на проведення експертиз.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі