asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд звільнив від тюрми вбивцю

Чоловіка було визнано винуватим за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.119 КК України, – вбивство через необережність.

За вироком Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу у 2020 році він отримав покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі, але з умовним терміном на 3 роки.

Час минув, підсудний виконав усі умови, покладені на нього законом: постійно з’являвся для контролю, не виїжджав з місця проживання, був офіційно працевлаштованим та виконував усі інші зобов’язання перед службою пробації.

27 жовтня 2023 року до суду надійшло подання Центрально-Міського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській про звільнення громадянина від відбування покарання у зв`язку із закінченням іспитового строку.

Відповідно до ч. 1 ст. 78 КК України, після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового кримінального правопорушення, звільняється судом від призначеного йому покарання.

6 листопада 2023 року  Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу ухвалив звільнити громадянина від призначеного покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі