Всі новини про життя міста

У Кривому Розі син украв у батька три портрети Франкліна

У домоволодіння, де проживає 83-річний батько, син зайшов удень 26 серпня минулого року. Пенсіонера вдома не було, тому зловмисник цим і скористався для того, щоб украсти цінні речі. 

Таким чином злодію вдалося винести грошові кошти в сумі 300 доларів США, обручку 585 проби вартістю 1892,65 грн, обручку 585 проби ціною 2450 грн.

Потерпілий у заяві вказав загальну суму збитків 15742,65 грн.

Уже коли сина викрили, порушили карну справу й тривало слідство, то батько також указав, що хоче одержати відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої вчиненням кримінального правопорушення. Потерпілий  просив суд стягнути з підозрюваного завдану внаслідок злочинних дій обвинуваченого моральну шкоду у розмірі 10 000 грн та матеріальну у розмірі 15 742,65 грн.

17 квітня 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу цивільний позов батька до сина про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої вчиненням кримінального правопорушення, ухвалив задовольнити в повному обсязі.

Разом із тим громадянина визнав винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбачено ч.4 ст. 185 КК України, та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним строком на 2 роки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі