Всі новини про життя міста

Вдова із Кривого Рогу зуміла довести за допомогою ДНК батьківство загиблого Героя

Українці не готувалися до війни, жили своїм звичним життям, особливо не переймалися юридичними питаннями. А коли почалося повномасштабне вторгнення, то чоловіки пішли на захист, не вирішивши питання з нотаріусами та правниками.

Так сталося із Тетяною Ніколовою та Олександром Рясним із Кривого Рогу. Чоловік і жінка 10 років проживали громадянським шлюбом, а коли народився син Кирило, то теж не оформили союз офіційно та не записали Олександра батьком хлопчика.

До війни чоловік працював газозварювальником на ІнГЗК, а до лав захисників приєднався у листопаді 2022 року. На жаль, його життя ворожа куля обірвала 4 квітня 2023 року на Луганщині.

Оскільки юридично Тетяна й Кирилко не були пов’язані з Олександром, то жінці довелося доводити батьківство через тест ДНК. А допомогла їй у цій процедурі співзасновниця спільноти дружин полеглих героїв «Ми разом» Вікторія Глазунова.

Також вдова змогла дізнатися подробиці загибелі свого коханого, поспілкуватися з його військовими побратимами.

Це все стало можливим завдяки проєкту телеканалу СТБ «ДНК. Свої». Щоправда, випуск був про іншу родину, але історія криворіжки була хорошим прикладом іншим жінкам, які втратили на війні батьків своїх дітей.

Випуск від 14 квітня 2024 року дивитись із 55 хвилини.

Джерело: Телеканал СТБ

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі