asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі відбувся третій етап міських змагань Veterans Family Games Кривий Ріг-2023

У Кривому Розі з 1 жовтня тривають спортивні змагання в рамках VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023. Першими відбулися змагання з плавання, потім – з веслування на тренажерах, а 14 жовтня пройшов турнір з дартсу.

Визначали найбільш влучних серед 75 учасників, серед яких ветерани, учасники бойових дій, поліцейські, рятувальники та члени їхніх родин – 19 дітей та 15 жінок.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.

«Змагання з ветеранського спорту, які ми започаткували цьогоріч в рамках комплексної програми підтримки ветеранів набирають стрімкої популярності, кількість зареєстрованих постійно зростає. Унікальність змагань в тому, що в них беруть участь не лише учасники бойових дій, які отримали поранення, а взагалі всі учасники бойових дій, ветерани, працівники поліції й ДСНС, військовослужбовці та члени їхніх родин. Ветеранський спорт – це реабілітація, не лише фізична, а й морально-психологічна. Сьогодні наші учасники змагань спробували себе в дартс, це дуже цікавий вид спорту, який  також допомагає вдосконалити координацію рухів та покращити зір. А якщо додати командний дух змагань – то це й важливий аспект соціалізації для наших учасників. Попереду їх ще чекає настільний теніс, волейбол, пауерліфтинг та футзал. Хочу побажати всім учасникам змагань позитивних емоцій, спортивної вдачі й перемог», – звернувся до учасників та вболівальників Олександр Вілкул.

«Дуже гарно, що ці змагання проходять не лише для самих наших воїнів, а й для їх родин, це велика підтримка й класні емоції. Ми вже були учасниками у плаванні та веслуванні, й от тепер дартс. Побільше б таких турнірів. Тут не стільки змагання, скільки спілкування та підтримка один одного в ці часи. Військові, які отримали поранення мають змогу займатися спортом, випробовувати себе, а саме головне вони отримують підтримку від міста, родини, тренерів та своїх побратимів, які беруть участь в таких змаганнях», – поділилася своїми враженнями родина Кіндрат – учасники змагань.

Серед переможців (1 місце) третього етапу змагань 7 учасників, у тому числі двоє дітей.

Вони отримають по 5 тис. грн. Призери, які зайняли 2 та 3 місця, а це 9 спортсменів, а також інші учасники отримали різні цінні подарунки.

Змагання VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023 триватимуть до 11 листопада ще в таких видах спорту як: 21.10.2023 – настільний теніс; 28.10.2023 – волейбол сидячи; 04.11.2023– пауерліфтинг та 11.11.2023 – футзал.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі