asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік отримав судимість за перешкоджання діяльності журналістам (фото+відео)

20 липня 2023 року близько 19:30 годин представники ТОВ  «Свої.КР» перебували біля будинку №4 по вулиці М.Світальського в Покровському районі, виконуючи редакційне завдання щодо встановлення обставин інформації про розбещення неповнолітніх.

Оператор та кореспондент збирали матеріал, а в цей час причетні до події двоє чоловіків намагалися перешкоджати їх діяльності.

Один із членів родини – чоловік, який не мав офіційної реєстрації за місцем проживання сім’ї, підійшов до службового автомобіля журналістів та у нецензурній формі висловив погрози вбивством.

На попередження про те, що агресор порушує закон, не реагував і продовжував вимагати припинити свою професійну законну діяльність журналістів та покинути місце події.

До ситуації довелося залучати службу 102. Дії обвинуваченого органом досудового розслідування кваліфіковані за ч.1 ст.345-1 КК України, за ознаками: погрози вбивством щодо журналіста у зв`язку із здійсненням законної професійної діяльності.

Уже в ході досудових заходів підозрюваний свою вину визнав та пішов на угоду з прокурором.

12 жовтня 2023 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав  громадянина винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.

На підставі ст.75КК України чоловіка звільнено від відбування основного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням на строк1  рік, якщо засуджений не вчинить нового злочину. Відповідно до ст.76КК України на особу покладено такі обов`язки: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі