Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі військовий став шахраєм та крадієм

Житель Покровського району під час мобілізації отримав посаду розвідника-навідника. Проте служба в лавах ЗСУ не заважала йому порушувати закони й ставати на злочинний шлях.

Одна із судимостей у травні 2023 року була за статтею про шахрайство. Тоді Інгулецький районний суд визнав громадянина винуватим за ч. 2 ст.190 КК України та покарав у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки, але на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив від ув’язнення з іспитовим строком 2 роки.

Наступний злочин військовий скоїв 31 березня 2024 року. Він перебував удома, а коли о 16:50 вийшов із квартири, то побачив на сходинковому майданчику сусіда. Чоловік був нетверезим і спав між 3 і 4 поверхами.

Зловмисник скористався станом знайомого й миттєво вирішив прикарманити його мобільний телефон. Апарат лежав у сумці поряд, тому крадій без проблем його забрав, спричинивши потерпілому майнову шкоду в розмірі 6 633 гривень.

Оскільки цей злочин стався в період випробувального терміну, то Жовтневий районний суд міста остаточно призначив військовослужбовцю покарання у вигляді 5 років і 3 місяці позбавлення волі.

Також суд ухвалив рішення про те, щоб до строку відбування покарання зарахувати строк досудового тримання під вартою та обчислювати початок строку відбування покарання з 25 червня 2024 року.

Також підсудний повинен сплатити в казну держави судові витрат за проведення судово – товарознавчої експертизи в сумі 1 514 гривень 56 копійок.

Вилучений гаджет було передано власникові.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі