asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі водій за пропозицію хабара отримав штраф

Водія у стані алкогольного сп’яніння патрульні поліцейські виявили на дорозі по вулиці Івана Сірка 6 листопада 2021 року. Автомобіль Mercedes-Benz зупинили поблизу будинку №51, а при спілкуванні з інспекторами стало зрозуміло, що керманича слід відсторонити від руля.

Чоловікові запропонували пройти огляд з метою виявлення стану алкогольного сп`яніння або в закладі охорони здоров`я або за допомогою тесту на прилад «Драгер». Натомість водій зробив трьом стражам порядку зустрічну пропозицію – отримати хабар у розмірі 5 000 кожному.

Незважаючи на те, що патрульні вели запис розмови, попереджали громадянина про відповідальність за пропонування неправомірної вигоди, керманич продовжував «торгуватися» за не складання протоколу про вчинення ним адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП.

У результаті на місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу та задокументовано факт правопорушення за ст.369 ч.1 КК України.

У січні 2022 року між водієм та прокурором було укладено угоду, а 3 жовтня 2023 року Тернівський районий суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області визнав громадянина винуватим та призначив штраф на користь держави у розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі