asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі водія на 10 років позбавили керма

31 січня о 17:45 по вулиці Леоніда Бородича патрульні інспектори зупинили Mitsubishi Outlander. Щойно копи підійшли для спілкування з водієм, їм стало зрозуміло – керманич знаходиться в неадекватному стані.

Сп’яніння видавало тремтіння рук, звужені зіниці очей, що не реагували на світло та поведінка в цілому. Щоб з’ясувати, що ж міститься в крові керманича – алкоголь чи наркотики, чоловікові запропонували пройти медичне обстеження. Проте в присутності двох понятих чоловік за кермом категорично відмовився це робити.

Як з’ясувалося, водій двічі протягом року притягався до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП – керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння. За рішенням суду він був позбавлений права керування транспортними засобами.

Незважаючи на поведінку водія, правоохоронці склали повний пакет документів та доказову базу за цим фактом і передали все до суду.

15 лютого 2024 року суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу визнав громадянина  винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 126, ч. 3 ст. 130 КУпАП. Щодо покарання, то визначено кінцеве стягнення у виді штрафу у розмірі 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів, що в грошовому вираженні становить 51 000 гривень 00 копійок, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років, без конфіскації транспортного засобу.

Також стягнути з підсудного до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір у розмірі 605  грн. 60 коп.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі