test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі вирок суду оголосили хлопцям, які скалічили працівницю лазні (фото)

Жахлива історія з невинною працівницею лазні «Вест» сталася 21 листопада 2021 року. Увечері до закладу завітали двоє хлопців ромської національності, які потім жорстоко побили жінку та викрали її недорогий телефон.

Протягом декількох років тривав досудовий, а потім і судовий процес, який встановив подробиці того кривого вечора.

Отже, після обіду в лазню зателефонували клієнти з метою провести час в парилці, проте приміщення було зайнято іншими відвідувачами. Ближче до 21:00 хлопці прийшли й оплатили за 2 години. Із собою вони мали невеликий пакет, але вміст сумки адміністратор не перевіряла.

Трішки згодом парубки попросили сухариків, а потім вчасно вийшли, але залишили по собі в кімнаті сліди від розпиленого вогнегасника. Працівниця їм зробила зауваження й попросила після себе навести лад, проте молодики особисто прибирати відмовилися. Вони запропонували додатково оплатити прибиральниці, але зауважили, що готівки не мають і сказали, що жінка може піти з ними до банкомату.

Працівниця нічого лихого не запідозрила, та й термінал знаходився навпроти приміщення, тому сміливо вирушила з клієнтами. Теоретично її відсутність могла тривати  0-15 хвилин, проте жінка тривалий час не поверталася, і адміністраторка вже стала хвилюватися.

На дзвінки прибиральниця не відповідала, тоді працівниця зателефонувала клієнтам, а хлопець сказав, що вже знаходиться вдома, а прибиральниці віддав 2 000 гривень. Адміністраторка викликала таксі й стала оглядати територію навколо лазні, але працівниці не побачила. Довелося викликати поліцію, яка повідомила, що по вулиці Українській перехожі знайшли побиту жінку.

У потерпілої виявили надтяжкі травми голови й тіла, вона тривалий час знаходилася в реанімації, перенесла декілька операцій, і наразі є недієздатною особою, бо отримала значні пошкодження голови.

Зловмисників удалося встановити й затримати швидко, а ними виявилися неповнолітні роми. Окрім того, що вони майже до смерті побили жінку, то ще й викрали її мобільний телефон вартістю 567  гривень.

До оголошення вироку обидва злочинця сплатили потерпілій по 50 000 гривень, але на суді провину визнали, а причиною побиття жінки назвали її мобільний телефон, який хотіли привласнити.

У результаті за рішенням Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу підозрювані визнані винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.187 ч.4 КК України, та із застосуванням ст.69 КК України, отримали покарання у виді 5 років 10 місяців одному, а іншому 5 років і 8 місяців позбавлення волі, без конфіскації майна.

Увесь період з моменту затримання обоє знаходились під вартою. Строк відбування покарання злочинцям слід обчислювати з 22 листопада 2021 року.

Також обоє повинні сплатити в казну держави за проведені експертизи 2 745,92 гривень.

Що стосується потерпілої, то вона на момент зачитування вироку кривдникам була несвідомою, бо в такому стані після отриманих травм у ту ніч перебуває майже постійно. Її доглядає свекруха.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи