asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі за хабар засуджено торгівця цигарками

Щоб мати можливість безперешкодно торгувати тютюновими виробами без марки акцизного збору на ринку Соцміста, криворіжець вирішив уладнати це питання безпосередньо із заступником начальника відділення поліції з превентивної діяльності відділення поліції №2 Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області.

Для цього ділок прибув 31 серпня 2023 року об 11:30 у приміщення відділення поліції на вулицю Стрельникова, де зустрівся з майором і висловив свою пропозицію: надати йому грошову винагороду в розмірі 38 000 гривень.

Далі чоловік поклав у блокнот поліцейського 40 000 гривень, а відразу після цього був затриманий правоохоронцями.

Примітно, але починаючи з 2011 року підозрюваний мав 10 судимостей за різними статтями, тому на період досудового слідства йому було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

8 лютого 2024 року Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу визнав громадянина винним у скоєнні злочину, передбаченого ст. 369 ч.3 КК України, та призначив визначене угодою покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

Також вирішено стягнути з підсудного на користь держави витрати на проведення експертизи 3 346,00 гривень. Речові докази – вилучені кошти – віддати в дохід держави.

Після набрання вироком законної сили суд постановив узяти чоловіка під варту.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі