asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі за продаж цигарок у дворі чоловік сплатить штраф

Удень 2 лютого в дворах житлових будинків у Довгинцівському районі безробітний містянин відкрив локацію з продажу тютюнових виробів. Звісно, пачки не мали ніяких акцизних марок, проте ціна за такий товар була значно нижчою, ніж у точка продажу легальних виробів.

Близько 15:40 до торгівця підійшли представники Відділення поліції №1 Криворізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, які склали на нього протокол за фактом порушення ч. 1 ст. 15 Закон України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах та пального».

33 пачки тютюнових виробів конфіскували, а матеріали передали до суду.

19 лютого 2024 року суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу визнав громадянина винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченогоч.1ст.156 КУпАП та застосував до нього стягнення у вигляді штрафу у розмірі 3 400 гривень 00 копійок.

Також підсудний повинен сплатити до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір у розмірі 605 гривень 60 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі