asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі затримали 7 членів шахрайської букмекерської контори (фото+відео)

Зловмисники під виглядом букмекерської компанії приймали ставки від громадян. Надалі вони не виконували свої зобов’язання щодо виплати прибутку і вкладені кошти також не повертали. Встановлено, що на їх банківські рахунки надійшло майже 400 тис. гривень від 18 потерпілих громадян.

Деталі повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Протиправну діяльність злочинної групи викрили та задокументували слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області. Поліцейські встановили, що на початку 2023 року зловмисники орендували приміщення у м. Кривий Ріг, обладнали його комп’ютерною технікою та організували «колцентр». Для цього набрали близько 20 юнаків та дівчат, які під виглядом приймання ставок від букмекерської компанії ошукували людей

8 листопада за місцями мешкання підозрюваних і працівників «колцентру» у м. Кривий Ріг та у Криворізькому районі відбулися санкціоновані обшуки за участі працівників полку поліції особливого призначення. За їх результатами було вилучено майже 9 тис. доларів та 23 тис. гривень, 2 автомобілі, 31 мобільний телефон, комп’ютери, ноутбуки, банківські картки, чернетки, а також 2 травматичні пістолети та автоматична гвинтівка з патронами.

Наразі семи чоловікам вручені повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). 8 листопада фігурантам обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Слідчі заходи відбулися за участі працівників УСБУ в Дніпропетровській області.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі