asd

Всі новини про життя міста

Серед молодіжних центрів Дніпропетровщини проводять опитування: як долучитися

Молодіжні центри області запрошують пройти опитування. Воно про потреби та проблеми, з якими організації стикаються у своїй роботі. Отримані анкети опрацюють. Їх результати ляжуть в основу партнерської співпраці з обласними колегами.

Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«З війною чимало молодіжних центрів призупинили свою діяльність у громадах. Наприклад, у Нікополі. Та є й такі, що тільки стартували. Як от у Софіївці, де центр розпочав свою діяльність влітку цього року. І зараз, як ніколи раніше, нам треба бути об’єднаними та ефективним. Для цього й проводимо опитування», – сказала керівниця департаменту розвитку Дніпропетровського обласного молодіжного центру Кароліна Шмалько.

Заповнити анкету можна онлайн. У ній майже три десятки питань. Про потреби – в облаштуванні офісів та технічному забезпеченні. Ініціативи, які втілюють або планують реалізувати організації. А ще – навчання, яке влаштовували для молоді у громаді чи бажали б пройти.

Опитування проводить обласний центр спільно з молодіжною радою Дніпропетровщини та ГО «ДУІТ». Сприяє дослідженню проєкт ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», який реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі