Всі новини про життя міста

У Кривому Розі затримали наркозбувача з товаром на 800 тисяч гривень (фото)

Чоловік налагодив у місті Кривий Ріг схему збуту психотропних речовин шляхом «закладок».

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Криворізького районного управління поліції.

Задокументували збут співробітники відділення поліції № 4 Криворізького РУП під процесуальним керівництвом Криворізької центральної окружної прокуратури за оперативного супроводження управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровській області. 16 березня під час санкціонованого обшуку транспортного засобу під керуванням 31-річного містянина вилучили сліп-пакет із 50 згортками з психотропною речовиною «АЛЬФА-PVP», пакет з психотропною речовиною «АЛЬФА-PVP» вагою близько кілограма та метамфетамін. Окрім цього, поліцейські вилучили електронні ваги, мобільні телефони та сліп-пакети для фасування.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених психотропів складає 800 тисяч гривень. Все вилучене направили на експертне дослідження.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи