asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка отримала «пшик» із перцевого балончика

Ця історія почалася 2 січня з дозвілля на самокатах, в ході якого девайс для катання зламався. Хлопці з’ясовували, хто саме зіпсував, за яких умов, а також власник намагався вияснити, за чий рахунок ремонт.

У цей час на місце конфлікту – територію біля житлового будинку по вулиці С. Колачевського  – підійшла дівчина, яка знала учасників інциденту. Вона намагалася зупинити агресивну поведінку хлопців, а тому стала між власником зламаного транспортного засобу та тим, хто його зламав.

У цей час хлопець попросив її відійти і не втручатися, але вона наполягала на словесному вирішенні спору без рукоприкладства. Не довго думаючи, візаві витягнув із кишені нагрудної сумки газовий балончик і розпилив його в обличчя потерпілій.

Перцевий розчин потрапив в очі дівчині, тому вона змушена була звернутися за медичною допомогою. Після візиту в лікарню написала заяву в поліцію. Хімічні опіки, які вона отримала внаслідок пшику, були визнані як такі, що носять легкий характер і мають незначні скороминучі наслідки тривалістю не більше 6-ти днів.

31 січня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу за кримінальне правопорушення ч.1 ст.125 КК України покарав підсудного штрафом у розмірі 850 гривень на користь держави.

Потерпіла на засідання не приходила, а винуватець щиро розкаявся у скоєному.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі