asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка «різала помідори» й загриміла на 7 років у тюрму

Про мешканку Кривого Рогу відомо, що вона має офіційний статус удови та позбавлена батьківських прав на двох малолітніх дітей. Протягом останніх 3-х років проживала в громадянському шлюбі з чоловіком, якого «не била, а лише виганяла з дому». За словами потерпілого, так сталося і того разу, коли жінка спричинила йому тілесні ушкодження ножем.

Пригода зафіксована 4 вересня минулого року, але навіть у ході досудового слідства та вже судового засідання жінка події того дня майже не пам’ятала. Вона зізнавалася, що випила протягом доби 1 літр горілки, а тому її стан був зовсім не контрольований.

Близько полудня чоловік і жінка посварилися, вона стала різати помідори, а чоловік у цей час підліз під руку, а від помаху її руки з ножем у його грудях утворилася глибока рана. Це так коротко події того дня описала підозрювана.

Натомість потерпілий зазначив, що спочатку пили, а потім сварилися, а згодом він пішов у кімнату й ліг відпочити. Жінка з ножем до нього підбігла, штрикнула в груди, а далі він сам витягнув лезо із тіла, затулив рану ганчіркою й викликав швидку допомогу.

Підозрювана увесь час з моменту затримання за цей злочин знаходиться у ДУ «Криворізька установа виконання покарань №3». Там же вона залишилася й після оголошення вердикту судді: 7 років позбавлення волі за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.15 ч.2 ст.115 ч.1 КК України.

Сама ж підсудна свою провину визнала частково й наполягала, що не мала на меті вчинити злочин проти життя та здоров`я співмешканця.

Що ж стосується потерпілого, то він у судових засіданнях просив строго не наказувати кохану, заявляв, що не має до неї ніяких претензій і звертатися щодо сплати моральної чи матеріальної шкоди не буде.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі