Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінку позбавили прав на сина й присудили аліменти

На момент рішення Саксаганського районного суду Кривого Рогу, жінка, яку позбавляли батьківських прав стосовно малолітнього сина, знаходилась у стінах Державної установи «Криворізька установа виконання покарань №3». Жінку в слідчий ізолятор привело непутьове життя та злочин.

Долею хлопчика наразі опікуються чиновники – представники органу опіки та піклування виконкому Саксаганської райради та Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді. Вони звернулися до суду з проханням позбавити горе-матір прав на сина та призначити їй сплачувати аліменти на утримання дитини.

Суд ухвалив усі вимоги позивачів. Жінка повинна буде сплачувати на утримання малолітнього сина в розмірі 1/4 частини від усіх видів її заробітку (доходу), але не менше 50% гарантованого прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, починаючи з 31 березня 2023 року і до досягнення дитиною повноліття на користь державного закладу, в якому буде перебувати дитина, або опікуна. Відповідно, батьківських прав на дитину вона мати не буде.

Окрім цього, громадянка також повинна сплатити в дохід держави до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір в розмірі 2 147 грн. 20 коп.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи