Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі злодії нападали рано-вранці, щоб господар був сонним

Маючи судимість за грабіж та крадіжки, чоловік не зупинявся на кількості тюремних термінів, а також «удосконалював» кримінальні навички. Для того, щоб проникнути в житло заможного знайомого, йому потрібні були двоє спільників і чіткий план.

21 липня 2020 року о 7:30 він стояв біля вхідних дверей жертви, а коли той спросоння відчинив, то зловмисники забігли в квартиру й стали шукати цінні речі. Щоб власник не заважав, його розбійник притиснув до стіни, обмеживши тим самим його рухи й кут огляду.

У результаті злочинці винесли ноутбук, планшет і мобільний телефон на загальну суму близько 38 883 гривень.

Умисні дії затриманого кваліфіковано за ч.3 ст.186 КК України, за ознаками: відкритого викрадення чужого майна (грабіж), вчиненого повторно за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням у житло.

Прикметно, але на момент винесення вироку, громадянин перебував у Криворізькій установі виконання покарань №3, де заслухав чергове рішення судді: 6 років позбавлення волі та сплату за експертизу в розмірі 1961,40 гривень.

Також суддя ухвалив рішення щодо речових доказів: гаджети повернути потерпілому, а вилучений при затримання пакунок з під кави «Нескафе», всередині якого знаходилися два полімерні пакети з речовинного рослинного походження – знищити.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі