Всі новини про життя міста

У Кривому Розі з’ясували подробиці стрілянини на Зарічному

Звуки пострілів жителі будинків поблизу зупинки громадського транспорту «Школа міліції» почули рано-вранці 11 лютого. Згодом на місце події прибула карета швидкої допомоги та поліція.

З’ясувалося, що один чоловік стріляв у іншого, вцілив у плече. Причиною застосування зброї стала сварка, яка сталася вночі.

Так, декілька сімейних пар відпочивали в квартирі друзів. Господар вживав наркотичні засоби, а потім пішов спати. Жінкам було скучно й вони вирішили зателефонувати знайомим.

Близько 2-ї години ночі телефонна розмова переросла в сварку. Дружина вирішила поскаржитись на образи чоловікові. Розбудила його, дала слухавку й той продовжив з’ясовувати стосунки. Далі призначив зустріч, щоб поговорити віч-на-віч.

Близько 5-ї ранку зловмисник узяв пістолет Макарова «ПМ» калібру 9 мм, поклав його в кишеню куртки, а за ним також пішли й жінки.

Відразу при зустрічі чоловік став застосовувати кулаки щодо противника, а потім ще й вистрілив.

Прикметно, але ще до суду потерпілий і підозрюваний помирилися, було компенсовано лікування.

6 квітня 2024 року м. Кривий Ріг Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим за трьома статтями: ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства),  ч.1 ст. 263 КК України (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація),  ч. 1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та призначив сукупне покарання у виді 5 років позбавлення волі. Але чоловікові дали випробувальний термін на 2 роки.

Також суд ухвалив рішення стягнути з підсудного на користь держави документально підтверджені витрати на залучення експерта у сумі 6 815,52 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі