test

Всі новини про життя міста

У мереже показали вишкіл новобранців у «Арей» УДА із Кривого Рогу (фото)

Вишкіл новобранців Окремого штурмового батальйону «Арей» УДА, сформованого як підрозділ 129-ї окремої бригади територіальної оборони (129 ОБрТрО) відбувається незалежно від того, чи новоспечені солдати пройшли тримісячну підготовку в навчальному центрі Збройних Сил України.

В «Ареї» солдатів чекає ще один додатковий курс підготовки, який викладають досвідчені штурмовики. І тут ідеться не лише про передачу власного живого досвіду здобутого в боях.

Про це повідомляє пресова служба ОШБ.

«Прийшовши в батальйон, – кажуть командири «Арея», – новобранець приходить у родину, де його найперше цінують як людину та зацікавлені, щоб він повернувся з війни живим і неушкодженим. Недовчених і неготових солдатів кидати в бій — собі дорожче.

Звісно, багато залежить від тих умінь і навичок, якими володіють конкретні бійці. Якщо рівень підготовки в процесі перевірки виявиться достатнім, то вояк зможе відразу долучитися до бойових підрозділів. Проте, коли інструктор побачить, що людина все ще не готова до участі в бойових діях, вона буде навчатися стільки, скільки буде потрібно. Якщо треба, то й цілий рік», – наголошують штурмовики.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі