test

Всі новини про життя міста

У Міському центрі зайнятості відбулася зустріч підприємців Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу” шукачів роботи та студентів

Це була перша тристороння зустріч, яка сприяла покращенню діалогу між усіма учасниками та зміцненню зв’язків з бізнес-спільнотою.

Про це повідомили в Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу”.

Захід мав на меті не лише обговорення поточних проблем і викликів на ринку праці, але й пошук нових можливостей для співпраці. Підприємці ділилися своїм досвідом та порадами, що стало важливим ресурсом для шукачів роботи та студентів, які тільки починають свою кар’єру. В свою чергу, молодь мала можливість представити свої ідеї та задати питання фахівцям.

“Подібні зустрічі є важливим кроком до побудови міцних партнерських відносин між бізнесом, освітніми закладами та працівниками, що сприятиме розвитку регіону та підвищенню економічної стабільності. Сподіваємося, що цей захід стане регулярним і надалі допомагатиме усім зацікавленим сторонам у досягненні спільних цілей”, – зазначили в Асоціації.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
1 день тому

😳Майже 92 тисячі ФОПів закрилися в Україні за перше півріччя 2024 року, – YC.Market.

Це на 54% більше, ніж за той же період 2023. Лідером із кількості закритих ФОПів є Київ – понад 12 тис. У Харкові – 5,3 тис, 3,8 тисячі – в Одесі, 3,3 тис – у Дніпрі та 2,8 тис – у Львові.

У мене питання, для кого ці ЗЄклоуни на чолі з Гетьманцевим підвищують податки?

Спочатку треба було зробити існування бізнесу в країні неможливими, а потім обкласти налогами тих, хто ще дихає. шапіто і піаністи..і. А ще першого серпня назріває дефолт – клоуни на цю тему, як завжди мовчать.