Всі новини про життя міста

У небі над областю збили ворожий безпілотник

Сьогодні, 17 квітня, вдень оборонці з ПвК “Схід” відмінусували БпЛА над областю.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Безпілотник збили у Павлоградському районі. Захисники неба, дякую за роботу”, – написав він у Телеграмі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ворон
27 днів тому

Нагадаю вам про один “ювілей”. Рівно 10 років тому 16-17 квітня 2014 року дехто V.зеленський та його нині орденоносний Квартал поїхали розважати сепаратистів і московських найманців у вже фактично окуповані Донецьк та Горлівку. У Горлівці він тішив ворогів своїми репризами проти України, насмішками стосовно Порошенка, Тимошенко, Яроша (тільки зараз зумів виконати тодішнє побажання рашистів про ліквідацію Правого Сектора). І саме в цей день його вдячні глядачі з дикою жорстокістю закатували до смерті місцевого депутата-патріота Володимира Рибака та студента Юрія Поправку. Він постарався.

Окрім відверто антиукраїнських реприз на концерті для вбивць і сепаратистів зеленський роздавав інтерв’ю та коментарі. І в Горлівці, і в Донецьку. Саме там він не лише висміював Україну, але й в інтерв’ю місцевого популярного видання “Салон Дона и Баса” озвучив чітку програму дій, яку реалізовував до свого обрання в 2019 році: “Нужно максимально давить и шатать действующую власть!”

Це виявилося єдиною обіцянкою, яку він виконав і перевиконав. Наскільки зумів, до 2019 року, а після обрання президентом, то й поготів. , хто його ті,що просували його у владу?? . А головне ж питання: як українці за оце все свідомо й цілеспрямовано проголосували???

є відео та фото інтерв’ю,та донецькі газети з його інтерв’ю,того часу..