asd

Всі новини про життя міста

У тюрмі Кривого Рогу дифектоскопіст порушив умови утримання

9 січня суддя Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу розглядала матеріал, який надійшов з Державної установи «Криворізька виправна колонія №80» про притягнення до адміністративної відповідальності засудженого.

Чоловік, який на волі працює на приватній фірмі дифектоскопістом, підозрювався у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП – незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань.

Як вбачається з протоколу про адміністративне правопорушення, 27 грудня о 9:30 під час проведення огляду особистих речей за поясом штанів було виявлено та вилучено 15 упаковок «Дріжджі хлібопекарські» вагою 100 грам кожна, у кишені штанів виявлено і вилучено 5 мобільних телефонів.

Затриманий пояснив, що вказані речі він мав намір передати одному з засуджених, який відбуває покарання у вказаній установі, прізвище якого він відмовився повідомляти.

Суд визнав громадянина винним у вчиненні адміністративного правопорушення  і наклав на нього стягнення у вигляді штрафу у розмірі 255 гривень з конфіскацією заборонених предметів. Також ухвалено рішення стягнути з підсудного судовий збір в розмірі 536,80 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі