Всі новини про життя міста

Вчора Наталя Могилевська приїхала до будинку у Кривому Розі, куди влучила російська ракета

Вона саме мала виступати у нашому місті, коли лунали вибухи.

Співачка завершила концерт і поспішила допомогти людям, повідомили у Телеграм-каналі СВОЇ.

«Я не могла продовжувати концерт», – каже Могилевська.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Буковель Оманский
2 місяців тому

Українським підприємцям терміново слід об’єднатися у “КАБову коаліцію” і негайно створювати свої рішення. Бо найближчим часом росіяни будуть намагатися запустити серійне виробництво удосконалених керованих аівабомб (КАБів), щоб розширити їхнє використання по всій лінії фронту. Про це вже українцям повідомляють відкритими джерелами.

під час інтенсивної фази боїв за Авдіївку цифра у 100 КАБів по одному населеному пункту із околицями вважалася великою. У попередні місяці по фронту прилітало 50-70 КАБів, якщо аналізувати відкриті дані. Тепер, можливо, ця цифра зросте кратно — якщо у росіян не буде проблем із вильотами авіації, котра ці бомби скидає.

Що і як ми можемо протиставити зараз цій зброї РФ?

По-перше, слід було б щодня виробляти на добу не менше сотні легких і дешевих дронів літакового типу, котрі могли б завдавати ударів по аеродромах, звідки літає російська авіація з КАБами. такі дрони у нас в Україні є розроблені, багатократно випробувані, в тому числі і проти аеродромів. Концепція їх такого застосування прописана і давно почала гуляти по кабінетах Генштабу минулого і продовжує гуляти по Генштабу нинішньому.(Зеля чому не працюємо?)

Чому вона реалізовується, скажімо так, не повною мірою? Тому що наразі немає єдиної структури, котра поєднувала б у собі належні повноваження визначати потреби фронту і одночасно добиватися закриття цих потреб силами українського тилу та іноземних партнерів.

Чиновники, котрі можуть це зробити, є, але вони не збиті у групу з жорсткою відповідальністю та ієрархією, відтак кожен працює автономно-анархічно. Тому слід працювати паралельно з державою, і успішний досвід такого руху вже є.

По-друге, на базі уже існуючих рішень Україна здатна почати завдавати удари КАБами в тилу противника уже за місяць. Достатньо інтегрувати різні системи, які зараз розпорошені по різних відомствах. По суті, треба воля з самого верху Генштабу, і можна вже показати шокуючі для противника результати.

Але……

Але ж не Генштаб, нажаль, приймає остаточне рішення та не Генштаб виділяє кошти на все це. Це останні 2 роки (і думаю для Вас це не новина) робить в ручному режимі офіс преЗЕдента, без його команди не ворушився жоден Рєзніков, а зараз не ворушиться жоден Умеров з Тищенком на додачу… Тож не в Генштабі думаю затримка, а в ОП, якому поспішати немає куди ?Тому в нас не має досі ані КАБів, ані дронів, ані снарядів та ракет в достатньої кількості. Проте повно пустопорожньої балаканини, щоденних тупих відосиків для імбіцильного лохторату та самопіару ЗЕ влади, на який шалені кошти з бюджету чомусь завжди знаходяться…