asd

Всі новини про життя міста

Відновити справедливість та права людей: начальник ГУНП в Дніпропетровській області Олександр Ганжа провів прийом громадян (фото)

Зустріч з мешканцями області відбулася 1 травня в Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області. Щоб не наражати громадян на небезпеку та не відволікатися на повітряні тривоги, прийом громадян організували в укритті.

Олександр Ганжа вислухав близько 20 мешканців Дніпропетровської області, які прийшли отримати відповіді на свої запитання. Найбільше питань стосувалися ходу розслідувань конкретних кримінальних проваджень, а декілька – розгляду адміністративних правопорушень.

За кожним зверненням начальник обласної поліції дав вказівки керівникам відповідних підрозділів впродовж найближчого тижня опрацювати порушені питання та доповісти йому про результати розгляду кожної справи. Після цього кожен громадянин отримає відповідь на свій запит.

Жодне питання не залишиться без відповіді. Якщо людина вважає, що її права порушені, ми ретельно опрацюємо кожне звернення, щоб відновити справедливість, – зазначив Олександр Ганжа.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі