Всі новини про життя міста

Відновити справедливість та права людей: начальник ГУНП в Дніпропетровській області Олександр Ганжа провів прийом громадян (фото)

Зустріч з мешканцями області відбулася 1 травня в Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області. Щоб не наражати громадян на небезпеку та не відволікатися на повітряні тривоги, прийом громадян організували в укритті.

Олександр Ганжа вислухав близько 20 мешканців Дніпропетровської області, які прийшли отримати відповіді на свої запитання. Найбільше питань стосувалися ходу розслідувань конкретних кримінальних проваджень, а декілька – розгляду адміністративних правопорушень.

За кожним зверненням начальник обласної поліції дав вказівки керівникам відповідних підрозділів впродовж найближчого тижня опрацювати порушені питання та доповісти йому про результати розгляду кожної справи. Після цього кожен громадянин отримає відповідь на свій запит.

Жодне питання не залишиться без відповіді. Якщо людина вважає, що її права порушені, ми ретельно опрацюємо кожне звернення, щоб відновити справедливість, – зазначив Олександр Ганжа.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Буковель-оманский
14 днів тому

зараз нема справедливості, з 2019 року,як прийшли зелені ..

Фонд Порошенків реалізує проєкт «Солідарність незламних». Допомогли відремонтувати відділення одного з військових медзакладів, де створено кабінет гіпербаричної оксигенації. Закупили сучасну барокамеру виробництва США. Це інноваційний метод, який вдвічі скорочує час лікування.

Сьогодні Всесвітній день свободи преси… Цей день ООН ухвалила святкувати з подачі Африки… Тож ми зараз десь на рівні Африки 1992 року..

НАБУ і САП повідомили про підозру в незаконному збагаченні нардепу від «Слуги народу» Андрію Клочку. За підрахунками слідства, він збагатився на 11 млн грн.
Зокрема, Клочко, його сестра та матір стали власниками 3 земельних ділянок на Київщині, 5 квартир у столиці, 2 нежитлових приміщень, а також автівок Tesla та Mersedes-Benz.
А далі злі язики кажуть, що після того, як “слуга народу” Андрій Клочко, якого до ВР привів Володимир Зеленський, зрозумів, що у НАБУ та САП є на нього доведений склад злочину та беззаперечні докази, а це дає йому можливість стати першим “слугою” який справді попаде за грати за корупцію, то він запропонував обмін – співпраця зі слідством та свідчення на інших “слуг” в обмін на угоду зі слідством.
Так от злі язики кажуть, що те, що він вже дав на Олену Шуляк і ще деяких “слуг” дасть йому бажану можливість уникнути покарання, а антикорупційним органам бажану інформацію та докази по інших справах.

Володимир
14 днів тому

Дійсно про яку справедливість зараз може йти мова? Коли в поліції Дніпра. досі, безкарно, “працюють” перевертні і зрадники. Це слідчі Х. Стріха, В. Журавель, Н. Пархоменко, Н. Процик. Які приховують злочини, фальсіфікують ст. КК України, підробляють покази і підписи свідків. Тобто скоюють тяжкі посадові злочини і кожен день шкодять державі. А міністр МВС І. Клименко і голова нацполіції І. Віговський, замість того, щоб реагувати, на всі звернення дають дурні відписки. То вони з ними в долі?

Володимир
14 днів тому

3.04.2024р. я теж зустрічався з начальником ГУНП Дніпра О. Ганжа. І особисто повідомив і надав йому докази того, що в поліції Дніпра, зараз “працюють” перевертні і зрадники. Це слідчі Х. Стріха. В. Журавель, Н. Пархоменко, Н. Процик. Які приховують злочини, фальсіфікують ст. КК України, підробляють покази і підписи свідків. Тобто скоюють тяжкі посадові злочини і кожен день шкодять державіі. І дійсно О. Ганжа пообіцяв мені розібратися з продажними поліянтами. Але пройшов вже місяць і мені повідомляють. Що всі ці продажні поліцейські до кримінальної відповідальності не притягнуті і навіть не звльнені. То вихотиь що весь цей прийом громадян, це просто піар. Який ніяким чином людям не допомагае.