asd

Всі новини про життя міста

Viking’s Legacy Everyway — ігрова новинка в скандинавській тематиці

Вікінги повертаються на екрани азартних гравців. Саме тому один з найвідоміших розробників, Red Tiger, знову розповідає історію одного з найвидатніших воїнів в історії у своєму новому онлайн-слоту Viking’s Legacy Everyway. Перша версія гри мала яскравий рожевий колір і назву Sugarlicious Everyway. Але Viking’s Legacy Everyway не є Megaways слотом, тому розміри ігрового поля 6×4 залишаються постійними, так само як і кількість ліній для виграшу — 4,096.

Особливості  гри-пригоди з вікінгами

Базова гра відбувається в вікінгському поселенні, але це надто порожня місцевість. Скоріш за все мешканці поселення відправились на рейди. Азартні гравці також зможуть приєднатися до нього, коли здійснять вхід в Elslots. Крім базової гри слот пропонує також бонусні фішки:

  • розширення;
  • множники виграшів;
  • безкоштовні обертання;
  • 2 можливості купівлі функцій.

У цьому слоті вайлд замінює всі виплачувані зображення і з’являється на барабанах 3 і 4. Вони з’являються з 2 життями. Доки у дикого залишаються життя, він не зникає, замість цього він втрачає одне життя. Кожен символ Yggdrasil, який з’являється, збільшує життя вайлда на +1 пункт. Функції вікінгів відображаються над барабанами. Коли вайлд є частиною виграшної комбінації, ці функції починають активуватися з кожною наступною ланцюжковою реакцією на тому ж спіні.

Крім того, поява символів Yggdrasil на барабанах 1, 2, 5 або 6 запускає 3 безкоштовні спіни. За комбінацію з 3 символів під час бонусного раунду можна отримати додатково +3 фріспіни.Також можлива самостійна купівля бонусної функції. Таким чином гемблери можуть отримати гарантований спін, що гарантовано прояве 2 вайлди за 40 х ставки або можна купити бонус фріспінів за 100х ставки.

Технічні моменти

Слоти Everyway — особливий тип, де виграшні комбінації можуть утворюватися навіть коли ідентичні символи не знаходяться поруч. Для цього потрібно, щоб принаймні 8 однакових зображень були присутні на барабанах. Гра має середньо-високий рівень волатильності та показник повернення до гравця 95,74%. Тут використовуються карткові символи 10-A з рунними знаками, які є символами з низькими виплатами, та інші вікінгські атрибути.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі