Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

ЮНІСЕФ та Дніпропетровська ОВА об’єднають зусилля, аби кожна дитина зростала в родині (фото)

Обласна влада та ЮНІСЕФ об’єднають зусилля, аби вдосконалити систему догляду для дітей. Спільна мета – забезпечити можливість для кожного малюка зростати в родині. Програму «Better Care» спершу втілюватимуть у трьох громадах – Криворізькій, Новомосковській та Царичанській. А отримавши досвід, розповсюдять його й на решту територій.

«Наша область може похвалитися напрацюваннями в цій сфері. Ми єдині в Україні маємо Регіональний план реформування інституційного догляду та виховання дітей. І вже зробили кроки до деінституалізації. Це коли хлопці та дівчата зростають не в інтернаті, а в родинній атмосфері», – сказала заступник начальника ОВА Надія Задорожна.

В області вже зроблено багато роботи, підтвердила голова відділу з питань захисту дітей в Україні Жан Чой.

«Ми починаємо не з нуля, – підкреслила вона. – Наше бачення, яке поділяє Уряд, – кожна дитина має бути в сім’ї. Не завжди це біологічна родина. Але все зводиться до того, що це має бути в її кращих інтересах».

Працюватиме над вдосконаленням системи робоча група, куди увійдуть представники пілотних громад й ОВА. Міжнародні партнери допоможуть провести моніторинг та визначити першочергові потреби. Відштовхуючись від запиту, скорегувати Регіональний план. Даватимуть рекомендації, навчатимуть фахівців. Обговорювали й створення мобільної моніторингової групи при обласній службі у справах дітей. Вона виїжджатиме на місця, аби там методично підтримати фахівців.

«У 2024-му збільшимо допомогу. І додамо нові елементи до програм. Один з них – «Кращий догляд». Хочу переконатися, що це приведе до результатів для дітей. Це те, заради чого працюємо», – сказав голова регіонального офісу ЮНІСЕФ Кенан Маді.

Співпраці сприяють Регіональний офіс міжнародного співробітництва та координаційний центр підтримки цивільного населення при ОВА.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі