asd

Всі новини про життя міста

З яких джерел вироблена електроенергія для клієнтів YASNO

В платіжках за січень, котрі мешканці Дніпропетровщини отримують у лютому, YASNO опублікував дані про те, з яких саме джерел була вироблена електроенергія для споживання. Таким чином електропостачальник реалізує право клієнтів на отримання інформації, передбачене Правилами роздрібного ринку електроенергії. 

У 2023 році джерела енергії*, які були використані для виробництва електроенергії для забезпечення потреб столиці, в загальній структурі обсягу купленої електричної енергії склали:

  • вугілля – 18,5%
  • природний газ – 0,3%
  • ядерне паливо – 46,4%
  • гідроенергія – 11,6%
  • відновлювані джерела енергії – 4,8%
  • інші джерела – 18,4%.

Мешканці Дніпропетровщини мають потенціал використовувати до 50% менше електроенергії від поточного рівня споживання і відповідно отримувати рахунки з меншими сумами до оплати. Для цього достатньо встановити двозонний лічильник, замінити звичайні лампи розжарювання на LED, використовувати розетки з таймером, котрі дозволяють вмикати/вимикати енергоємні прилади у потрібній час та ін. Все це можна придбати за вигідними цінами в онлайн-магазині енергоефективних товарів Yasno-shop.

«Кожен може зробити свій внесок в покращення екології і заощаджувати, якщо буде ефективно використовувати енергоресурси. Наша компанія не лише консультує з питань енергоефективності, а й пропонує рішення, які допоможуть споживати менше електроенергії. Тож звертайтесь. Фахівці YASNO нададуть відповіді на усі ваші запитання», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

*З інформацією про вплив на довкілля, спричинений виробництвом електроенергії всіма джерелами купленої енергії, можна ознайомитись за посиланням: https://dp.yasno.com.ua/general_information_for_consumers

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі