asd

Всі новини про життя міста

Завіз друга в могилу: у Кривому Розі осудили водія

Автопригода сталася у червні 2022 року на трасі Н-23 сполученням «Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя». Близько 20:20 на швидкості від 139,7 до 146,3 км/год, з боку міста у напрямку с. Лозуватка мчав BMW 330I.

Окрім водія в салоні знаходилося 2 пасажири, один з яких сидів на передньому сидінні. Оскільки швидкість була високою, то водій в якийсь момент не впорався з керуванням та злетів на обочину, вдарившись об дерево.

На жаль, пасажир спереду загинув на місці. Травми, які він отримав, були несумісні з життям.

Звісно, водія затримали, він визнав свою провину та вказав, що загиблий був його другом. Потім він ще в період досудового слідства компенсував шкоду матері загиблого товариша, а вже під час суду жінка підтвердила цей факт.

Дії водія суд кваліфікував за ч. 2 ст. 286 КК України за ознаками – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

У березні 2024 року Криворізький районний суд Дніпропетровської області призначив  чоловікові покарання у виді 5 років позбавлення волі, з позбавлення права керування транспортними засобами строком на 3 роки. Але в залі суду громадянину встановили іспитовий строк на 3 роки та зобов’язали сплатити в казну держави 5 975 гривень за проведений ряд експертиз.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі