asd

Всі новини про життя міста

Знайомтеся – «Манюня»: криворізький військовий зі зростом під 2 метри (фото)

Він з 2014 року – на захисті країни.

Криворізька 129-а окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ знайомить зі своїми воїнами.

Наразі – про «Манюню».

«Який ще має бути позивний у захисника, зріст якого майже два метри? Звичайно – «Манюня».

Вадим почав свій шлях воїна у 2014-му, коли був сформований легендарний 40-й батальйон територіальної оборони «Кривбас». У його складі пройдено бойовий шлях від організації блокпостів на автошляхах Донеччини до опорних пунктів під Іловайськом і трагічних подій котла.

У перший день початку повномасштабного вторгнення 2022-го разом із бойовими побратимами «Кривбасу» прибув до пункту формування місцевої тероборони і, отримавши зброю, знову став на захист України. Спочатку, у складі групи швидкого реагування займались супроводом та забезпеченням безпечної роботи РСЗВ. Згодом, у складі зенітно-ракетного артилерійського взводу боронив небо рідного міста від ворожих ударних безпілотників.

Довелося приймати участь у звільненні та зачистках населених пунктів на Херсонському напрямку. Далі, разом з хлопцями приймав активну участь у боях під Авдіївкою. Сам один, з кулеметом протягом кількох годин прикривав відхід хлопців з пораненими до укріплених позицій.

Зараз разом із підрозділом забезпечує перехоплення і знищення безпілотних літальних апаратів – протиповітряну оборону у місцях виконання бойових завдань на північних кордонах України.

Вадим із власного досвіду знає: «З російською ордою можна розмовляти тільки з позиції сили і військової переваги. До цього йдемо і з цим переможемо!»

Рухаємось до Перемоги! Слава Україні!», – допис в соцмережі на сторінці Криворізька 129-а окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі