Всі новини про життя міста

На період карантину проїзд у комунальному транспорті буде повністю безкоштовним

Мер міста запропонував рішення: з метою підтримки жителів на період карантину проїзд у комунальному транспорті: в автобусах, тролейбусах, трамваї, швидкісному трамваї – буде повністю безкоштовним.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої політики.

Рішення розпочинає діяти з 7 квітня та стосується близько 200 тис. осіб: приблизно 170 тис. – працівники критичної інфраструктури, решта – медики, правоохоронці, Нацгвардія, армія. Всі ті, кому це Дозволено згідно Постанови КМУ №255 від 02.04.2020.

«Ми робимо все, щоб підтримати людей, коли на карантині у багатьох сімей фінансове становище погіршилося. Ситуація складна по всій країні. Навіть якщо, припустимо, чоловік працює на великому підприємстві і воно не зупинено, а у дружини був дрібний бізнес і він зупинений – то всі ми розуміємо наскільки стало людям складніше. Ми повинні їх підтримати», – підкреслив Юрій Вілкул.

Щодня на 51-му маршруті, які обслуговують комунальні підприємства працює 47 трамваїв, 23 автобуси, 77 тролейбусів та 37 вагонів швидкісного трамваю. Вони перевозять понад 165 тис пасажирів на добу.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі