Всі новини про життя міста

У Кривому Розі скористатися послугами «Соціального таксі» тепер можуть діти з особливими потребами (фото)

На липневому засіданні виконкому міськради прийнято рішення про внесення змін до Порядку надання послуг «соціального таксі» для деяких категорій мешканців Кривого Рогу.

Про це повідомили у відділі преси та інформації апарату Криворізької міськради та виконкому.

На разі, послуги «соціального таксі» стали доступними:

1. Для дітей, які хворі на дитячий церебральний параліч та онкозахворювання (у тому числі в стадії ремісії), без обмеження кількості поїздок;

2. Громадянам деяких пільгових категорій, в тому числі для дітей з інвалідністю на кріслах колісних і хворим на дитячий церебральний параліч та злоякісні новоутворення додатково як виняток у суботу, неділю та святкові дні в разі їх прибуття до міста (або їх вибуття) транспортом міжміського сполучення до залізничних вокзалів, автовокзалу, автостанцій за встановленим графіком руху, для санаторно-курортного лікування (отримання реабілітаційних послуг) за межами міста.

3. Громадянам деяких пільгових категорій, в тому числі для дітей з інвалідністю на кріслах колісних і хворим на дитячий церебральний параліч та злоякісні новоутворення для поїздки в межах міста до діагностичних центрів та лабораторій (це додаткові напрямки курсування «соціального таксі», раніше такі послуги надавалися тільки для поїздки до лікувальних закладів).

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі