Всі новини про життя міста

Уражено ще один командно-спостережний пункт БТГ ворога, – О. Вілкул

Брифінг начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 11.08.22:

–  Оперативна ситуація на нашому напрямку фронту залишається напруженою, проте повністю контролюється Збройними силами України. Всі наші частини діють злагоджено та мужньо. Ворог продовжує нести втрати в живій силі та техніці.

За інформацією ОК «Південь», двічі наша штурмова авіація відпрацювала по опорному пункту і осередку живої сили та техніки ворога в Бериславському районі. Біля населеного пункту Червоний Маяк у Бериславському районі 49-та ворожа армія лишилася без свого пункту управління. В Іщенці, це біля Давидового Броду, уражено командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 76-ої десантно-штурмової дивізії ворога.

–  Триває розмінування території Криворізького району. Сьогодні поруч із селом Велика Костромка знешкоджено відразу 28 касетних боєприпасів від «Торнадо-С».

–  Ще раз про інформаційну безпеку і, якщо можна так сказати, «інформаційну гігієну» в соціальних мережах. Ніяких переміщень військових, ніяких місць розташування техніки і так далі – ні в постах, ні в обговореннях бути не повинно. У ворога створені цілі підрозділи, які моніторять таку інформацію. І друге – не сійте паніку в соцмережах повідомленнями, що хтось десь чув, десь щось бахнуло і так далі. Як я вже говорив – про вибухи на кар'єрах заздалегідь виходить вся інформація в каналі – !! СИРЕНА !! Кривий Ріг ОФІЦІЙНИЙ. А про грозу можна переглянути на будь-якому метео-сайті. До речі, ліквідацією наслідків дуже сильного шквального вітру з грозою, який надвечір пронісся містом, уже займаються комунальні служби. Я розумію, що час тривожний. Але якщо буде щось дійсно серйозне – то інформація з'явиться в офіційних джерелах. Бережіть свої нерви. Але при сигналі про повітряну тривогу обов'язково переходьте в укриття.

 

 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі