Всі новини про життя міста

В усіх пацієнтів з коронавірусом, які лікуються у Кривому Розі, контрольні ПЦР-тести показали негативний результат

У Кривому Розі епідеміологічна ситуація по ГРВІ залишається стабільною. За минулу добу бригади швидкої медичної допомоги виїжджали на виклики 314 разів, з них пацієнтів з симптомами ГРВІ – 22.

Про це повідомили у міському управлінні преси та внутрішньої політики.

На сьогодні в місті в інфекційній лікарні з діагнозом коронавірусна інфекція COVID-19 знаходиться 5 осіб. Четверо – криворіжці, з одного джерела інфікування, та мешканець міста Нікополь. Усі отримують необхідне лікування. В усіх пацієнтів з коронавірусом контрольні ПЦР-тести показали негативний результат, якщо другий аналіз буде теж негативним, медики констатують повне одужання й випишуть їх з лікарні. Одна жінка вже повністю одужала, та повернулася додому.

З підозрою на коронавірус в лікарні №7 перебуває 1 людина. Це жінка, яка була госпіталізована на 40 тижні вагітності з симптомами ГРВ. Результати її тестів дали сумнівний результат, породіллю ізолювали у спеціальному відділенні, а її аналізи направлено до Дніпра для підтвердження, або спростування діагнозу коронавірусна хвороба COVID-19 . Нагадаємо, 6 квітня жінка народила здорове немовля й разом з дитиною знаходиться в лікарні в спеціальному ізоляційному боксі.

На самоізоляції під наглядом сімейних лікарів в нашому місті зараз знаходиться 395 осіб.

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі