Всі новини про життя міста

”Я тобі слова не давала!”: У мережу потрапило відео цькування вчителькою її учениці у Кривому Розі

Ученицю однієї зі шкіл Кривого Рогу привселюдно зацькувала вчителька. Педагогу не сподобалось, що дівчинка була відсутня на уроках за сімейними обставинами.

Відео цькування оприлюднив міський депутат Андрій Афанасьєв. Він також повідомив, що на педагога написали скаргу в управління освіти.

Дівчина, яка викликала хвилю обурення у вчительки, пояснила, що була відсутня на уроці, бо у цей день мала отримати закордонний паспорт. Проте ця відповідь вчительку не задовольнила.

Відео цькування учениці зняли її однокласники.

“Які сімейні обставини можуть бути у дітей? Єдина причина відсутності – медична довідка. Ні, не батьки вирішують. Ти сюди вчиться прийшла, значить, батьки повинні робити те, що скаже школа!”, – заявила обурена вчителька.

При цьому обурений педагог заявила, що письмові заяви від мами також її не цікавлять. Оскільки отримання паспорта – це не поважна причина для прогулювання уроків.

“Жодної дитини більше ніхто відпускати не буде. Не буває у вас сімейних обставин! Мама пише нехай заяву, а директор буде вирішувати, чи можна піти!” – заявила вчителька.

На її думку, поважною сімейною причиною може бути тільки похорон чи важка хвороба.

“Закрий рота! Носите ці сімейні обставини, а потім на дискотеки бігаєте. Я тобі слова не давала!” – обурилась вчителька.

 

Джерело: https://vgolos.com.ua/zhyttya/ya-tobi-slova-ne-davala-u-merezhu-potrapylo-video-tskuvannya-vchytelkoyu-yiyi-uchenytsi-u-kryvomu-rozi_918228.html

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі